TRANSPORT

Transport Schweiz Kosovo
Transport Schweiz Kosovo

Wir bieten unseren Kunden nun seit über 17 Jahren einen reibungslosen Gütertransport, für die Route Schweiz-Kosovo-Schweiz an - und das praktisch wöchentlich.

Von der Abholung über den Transport bis hin zur Lieferung an Ihrem Wunschort, sorgen wir für einen einwandfreien Prozess.

Ob nur ein Paket oder eine ganze Wohnung – QENDRIMI TRANS. transportiert es!

Please reload

Transport Kosovo 

Transport Schweiz

Transport Kosovë

Transport Svizer

Qendrimi Transport ju ofron çdo mundësi për të interesuarit që dërgojnë mallra të ndryshëm.

Ne gjithnjë gjejmë mirëkuptim dhe transparencë për çdo gjë, çdo përgjegjësi pas dërgesës Qendrimi Transport ju përgjigjet me dëshirë.

Mos hezitoni ju që keni interesim për të dërguar mallra në vendin tuaj, njëkohësisht çdo klient që ka nevojë të sjellë mallra nga Kosova për në Zvicër do t`ju mundsojmë në kërkesat e klientëve dhe mallin tuaj Qendrimi Transport ua sjellë në shtëpinë ku ju banoni.

Please reload

 

So funktioniert es:

kështu funksionon:

Hapi 1

Ju sjellni mallin tuaj në depo tonë, ose nëse kjo nuk është e mundur, ne do ta marrim për ju.

Hapi 2

Malli juaj është ngarkuar me kujdes dhe të sigurt në kamion nga logistikët tanë dhe është kompletuar për udhëtimin.

Hapi 3

Kamioni shkon drejt ne destinacionit (Kosovë / Zvicër) dhe mrrin përafërsisht mas 7 ditë.

Hapi 4

Në destinacionin, kamioni është shkarkuar dhe malli juaj depozitohet në depo tonë të sigurt.

Hapi 5

Malli juaj do të dërgohet në vendin tuaj të dëshiruar në ditët e ardhshme. Natyrisht ju gjithashtu mund të merrni vetë mallrat në çdo kohë.

Hapi 6

Malli ka mbërritur: Ngarkesa juaj ka mbërritur në vendin tuaj të dëshiruar.

Please reload

Schritt 1

Sie bringen Ihr Transportgut in unserem Lager, oder falls dies nicht möglich ist,  holen wir es gerne für Sie ab. 

Schritt 2

Ihr Transportgut wird von unseren Logistiker sorgfältig und sicher in den Lastwagen beladen und für die Reise fertiggestellt. 

Schritt 3

Der Lastwagen fährt Richtung Zieldestination(Kosovo/Schweiz) und erreicht das Ziel in circa. 7 Tagen. 

Schritt 4

An der Zieldestination wird der Lastwagen ausgeladen und Ihr Transportgut in unserem Lager sicher deponiert.

Schritt 5

Ihr Transportgut wird in den nächsten Tagen an Ihrem Wunschort geliefert. Sie können natürlich auch jederzeit die Ware selber abholen kommen.

Schritt 6

Ziel erreicht: Ihr Transportgut ist an Ihrem Wunschort angekommen.

Please reload

GRATIS ROLLSTUHL TRANSPORT SCHWEIZ KOSOVO

Da der Transport von Rollstühlen mit viel Kosten und noch mehr

 Aufwand verbunden ist, transportiert QENDRIMI TRANS. diese komplett kostenlos für Sie. Natürlich unterstützen wir auch weitere Aktionen,  die der humanitären Hilfe dienen. Bei Fragen oder Anliegen, können Sie uns jederzeit kontaktieren.